-
Кюфтенца от спанак и сирене поднесени с подлучен млечен сос
/спанак, сирене, млечен сос, копър, чесън/
-
Запържена пиперка с яйце, сирене и мортадела
/червена чушка, яйце, сирене, домат, масло, мортадела, хляб,чесън, магданоз/
-
Хрупкави филенца „Саганаки“
/хрупкаво пилешко филе, доматен сос, риган, сирене, хляб, зехтин, чесън, лук/
-
Манатарки в масло
-
Пилешки крилца „Бъфало“
/хрупкави пилешки крилца, пушен червен пипер, чесън, сос "Барбекю", сметана, накълцана люта чушка, магданоз/
-
Цариградски кюфтенца с манатарка и печен сос
/манатарки, мини кюфтенца, печен сос, сметана, магданоз, масло, чесън, стар лук/
-
Телешки суджук с яйце на око и печена чушка
/телешки суджук, яйце, печена чушка, доматен сос, чесън, магданоз/
-
Панирани лучени кръгчета
-
Качамак, поднесен с хрупкави скариди и препържено масло
/качамак, прясно мляко, масло, хрупкави скариди, червен пипер/
-
Традиционна чушка бюрек с млечен сос
/печена чушка, краве сирене, кисело мляко, магданоз, копър/
-
Панирани сиренца със сладко от боровинки
/топено сирене, домашно сладко от боровинки/ -
Хрупкав паниран кашкавал
- Сладки картофи уеджис
- Прясно изпържени картофи
- Подлучени домашни пържени картофи
- Прясно изпържени картофи със сирене